Tlf. 64 95 78 70

post@norgesprofil.no

Trollåsveien 8, 1414 Trollåsen

Kontakt oss i dag!


  captcha

  Vi svarer normalt i løpet av noen timer.

  Vanlige spørsmål

  Kanskje du finner ditt svar under, hvis ikke ta kontakt. =)

  Hvert produkt har et minimumsantall man kan kjøpe. Dette tilsvarer ca 2000 kr i minstebestilling. Om dere ønsker å kjøpe f.eks. for 10.000 NOK av et produkt, men ha et tillegg på 1000 NOK av et annet produkt er det mulig. Ta i så fall kontakt, så løser vi det.

  Normalt er leveringstiden 1-3 dager uten logomerking/påskekort, og inntil 2 uker med logomerking/påskekort. Man kan sette ca ønsket leveringsdato når man bestiller så forsøker vi vårt beste å levere på den datoen. Du kan derfor bestille påskegaver i tidlig februar og få det levert noen dager før påske om det er ønskelig.

  Det er en fastpris på frakt på 149 NOK eks mva per kolli. Antall kolli blir etterskuddsvis beregnet, og i kassen vil det kun stå 149 NOK og info om at det etterberegnes. Frakten kan derfor bli høyere om volumet tilsier flere kolli.

  Ja! Vi sender gjerne ut hver enkelt påskegave hjem til deres ansatte eller levert til hver enkelt kunde. Sjekk av for dette i kassen når dere bestiller så tar vi kontakt med tilbud og løsning.

  Distribusjon hjem til ansatte koster 129 NOK eks mva per enhet i frakt + eventuell emballasje. Ta kontakt med oss så gir vi en konkret pris når produkt er bestemt.

  Distribusjon til deres kunder koster 149 NOK eks mva per leveranse om det skal sendes direkte til bedriftens adresse levert på døren. Om dere ønsker det sendt hjem til mottakeren på privatadresse er prisen 129 NOK eks mva + eventuell emballasje.

  Vi fører flere hundre tusen artikler, og denne siden er et lite utvalg artikler som vi mener egner seg som påskegaver. Vi fører full kolleksjon på alle varemerkene som er representert på siden samt mye mer. Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe til å finne riktig produkt for dere!

  Dersom du har sjekket av for at dere ønsker påskekort, logomerking eller distribusjon hjem til hver mottaker tar vi kontakt med dere. Vi ber da om logotyper eller adresselister for å kunne gjennomføre bestillingen. Dere mottar korrektur/skisse på produkter med logo samt oppsett av påskekort før det går i trykk.

  Det er dessverre ikke mulig å returnere eller bytte bestilte varer. Da det meste er sesongvarer med holdbarhet vil ikke produktet ha noen verdi etter sesongen er over. Det meste blir produsert på forespørsel og tilpasses hver enkelt kunde.

  Vi selger kun til bedrifter og organisasjoner. Etter dere har gjennomført bestilling gjør vi en kreditsjekk og dere mottar en faktura med 14 dager netto betalingsfrist etter varene er sendt.

  Vi sender faktura per e-post eller EHF når varene er sendt. Denne utstedes med 14 dager betalingsfrist forutsatt kreditverdighet.

  Så lenge du betaler forskudd og kjøper minimumskvantiteten per produkt kan du handle som privatperson. Minimumskvantiteten er antallet som står i antallfeltet når man går inn på hvert produkt og tilsvarer ca 2000kr eks mva i kjøp. Om du ønsker å bestille som privatperson legg bestillingen via nettsiden og vi tar kontakt med betalingsopplysninger. Husk at frakt og mva tilkommer.

  Telefon :
  64 95 78 70

  Kontakt en av våre selgere direkte:

  Jonas Alexander Wéllen
  Selger

  Mobil: 948 44 067
  E-post: jaw@norgesprofil.no

  Hege Larre
  Selger

  Mobil: 406 21 710

  E-post: hl@norgesprofil.no

  Kari Marthe Fossholm
  Selger

  Mobil: 950 55 331

  E-post: kmf@norgesprofil.no

  Nina Einarson
  Salg support

  Mobil: 412 14 338
  E-post: ne@norgesprofil.no

  Torbjørn Henrik Aarhus
  Salg support

  Mobil: 412 78 195
  E-post: tha@norgesprofil.no

  Dorota Drzewiecka
  Salg support

  Mobil: 916 74 264
  E-post: dd@norgesprofil.no

  Silje Løvstad-Sender
  Marked

  Mobil: 472 91 510
  E-post: sls@norgesprofil.no

  Joar Anders Fiskaa
  Grafisk

  Mobil: 90 66 90 66
  E-post: jaf@norgesprofil.no

  Maj-Britt Wiger
  Regnskap

  Mobil: 482 19 615
  E-post: mbw@norgesprofil.no

  Jonas Storm Halvorsen
  Daglig leder

  Mobil: 489 58 349

  E-post: jsh@norgesprofil.no

  Ole Christian Haugen
  Produksjonsansvarlig

  Mobil: 900 10 511

  E-post: och@norgesprofil.no

  Lina Zemaitiene
  Produksjonsmedarbeider

  Mobil: 463 40 852
  E-post: lz@norgesprofil.no