Påskeegg til ansatte

Påskeegg til ansatte i bedriften

NorgesProfil AS, som står bak påskegaver.no, har en lang historie med å levere påskeegg til ansatte i bedrifter over hele Norge. Siden begynnelsen av 1990-tallet har vi bygget opp en stor erfaring med å sette i sammen sortimenter som passer til norske bedrifter. Vi har god logistikk og kan frakte produktene til én felles adresse, splitte opp forsendelser til hver avdeling, eller sende påskeegget direkte hjem til den ansatte. Alle våre produkter og pakkeløsninger følger strenge regler og retningslinjer fra Mattilsynet, slik at du kan være trygg på at du bestiller kvalitetsprodukter til ansatte i deres bedrift.

Hvorfor bør du overveie å kjøpe påskeegg til ansatte i bedriften din? Det er flere gode grunner til det. For det første kan påskeegg være en hyggelig måte å vise at du setter pris på dine ansatte. De er en liten gest som kan gjøre en stor forskjell i å skape en positiv og inkluderende arbeidskultur. For det andre kan påskeegg også være en smart måte å styrke samhørigheten og samarbeidet blant dine ansatte. De fungerer som en felles opplevelse og en påminnelse om at dere alle jobber sammen mot et felles mål.

Ta kontakt med oss i dag for å få hjelp med å velge det rette produktet til rett pris, og for muligheter for levering rett hjem til den ansatte dersom det er ønskelig. Hos NorgesProfil AS er vi her for å hjelpe deg med å skape en mer inkluderende og samhørig arbeidsplass!

kr245,00
kr499,00

 

Et lite utvalg av våre påskeegg til ansatte

Under ser dere et lite utvalg av påskeeggene dere kan velge blant til ansatte fra vårt sortiment. For å se alle alternativene, trykk her.

 

Bredt sortiment av påskeegg til ansatte

Vi har normalt rundt 50 produkter i kategorien påskeegg til bedrifter. Prisen begynner gjerne på så lite som rundt 50 kr og vi har alternativer opp til rundt 500 kr. Det vil med andre ord være produkter i prisklasser som passer de fleste.

De fleste bedrifter velger påskeegg av den klassiske typen; med påskegodt alle er kjent med fra før. Vi har påskeegg til ansatte med kvikklunsj, godt og blandet, toppris, troika, biler, m-sjokolade, påskemarsipan og mer. Det finnes også påskeegg med smågodt eller en blanding av smågodt og kjente innpakkede biter.

En ny trend er at flere og flere velger påskeegg i metall med valgfritt fyll. De er gjerne litt hyggeligere å sett frem i kantina, på resepsjonsdisken eller lignende da egget i seg selv er pent og gjør seg godt som en bolle.

Vår bestselger i mange år har vært olasekken med påskegodt. En flott tursekk og medfølgende sitteunderlag og annet turutstyr er produkter som lever lenger enn påskegodtet. Da har den ansatte noe å glede seg over også etter påsken er over. Sekken kan logomerkes så bedriftens profil vises over tid og får mange eksponeringer. Men vær rask! Olasekken har hatt en lei tendens til å bli tidlig utsolgt. Vi har kjøpt inn mer og mer hvert år, men populæriteten øker og innkjøpene har dessverre ikke strukket til.

Kontaktpersoner

Ta kontakt med en av våre selgere eller ansatte om dere har spørsmål om våre tjenester.

Jonas Alexander Wéllen
Selger

Mobil: 948 44 067
E-post: jaw@norgesprofil.no

Hege Larre
Selger

Mobil: 406 21 710

E-post: hl@norgesprofil.no

Kari Marthe Fossholm
Selger

Mobil: 950 55 331

E-post: kmf@norgesprofil.no

Nina Einarson
Salg support

Mobil: 412 14 338
E-post: ne@norgesprofil.no

Torbjørn Henrik Aarhus
Salg support

Mobil: 412 78 195
E-post: tha@norgesprofil.no

Dorota Drzewiecka
Salg support

Mobil: 916 74 264
E-post: dd@norgesprofil.no

Silje Løvstad-Sender
Marked

Mobil: 472 91 510
E-post: sls@norgesprofil.no

Joar Anders Fiskaa
Grafisk

Mobil: 90 66 90 66
E-post: jaf@norgesprofil.no

Maj-Britt Wiger
Regnskap

Mobil: 482 19 615
E-post: mbw@norgesprofil.no

Jonas Storm Halvorsen
Daglig leder

Mobil: 489 58 349

E-post: jsh@norgesprofil.no

Ole Christian Haugen
Produksjonsansvarlig

Mobil: 900 10 511

E-post: och@norgesprofil.no

Lina Zemaitiene
Produksjonsmedarbeider

Mobil: 463 40 852
E-post: lz@norgesprofil.no

Påskesalget er over for i år. Vi klarer dessverre ikke levere mer før påske. Vi sees igjen neste år! God påske!

X