Påskegaver til ansatte

kr349,00
Nyhet!

 

Påskegaver til ansatte

NorgesProfil AS har samlet årets påskegaver til ansatte på denne nettsiden; påskegaver.no. Vi har levert påskegaver til bedrifters ansatte siden 90 tallet og har bred erfaring med sortiment, pakking og distribusjon.

Kontakt oss

Hvorfor gi påskegaver til ansatte?

I Norge har vi sterke tradisjoner hva gjelder å gi gaver. Vi gir gaver til jul, ved bursdager, ofte ved besøk til venner og bekjente og de fleste bedrifter gir også sommergaver og påskegaver til de ansatte.

Det er en relativt liten kostnad per ansatt å gi en påskegave, og responsen er normalt veldig god. Det skal så lite til for å føle seg verdsatt og sett. Det øker arbeidsmoralen og gir normalt mange ganger kostnaden tilbake i den ansattes resultater.

Nå har vi i tillegg i fellesskap gått igjennom en tøff periode. Det å få en påskegave hjem på døren er kanskje det lille ekstra som gjør dagen ekstra hyggelig.

Våre påskekategorier

Siden vår inneholder mange gode forslag til påskegaver til ansatte. Vi har valgt å dele de inn i 6 kategorier: Godteri, Hjem & Hygge, Hjemmekontor, Påskeegg, Matgaver og Tur & Fritid. Klikk deg inn på linkene eller velg fra kategoriene under.

Noen av våre favorittprodukter

Det er mange flotte gaver å velge på, og vi har naturligvis noen favoritter! Når man skal velge påskegaver til ansatte kan det være mange forhold å tenke på. Skal påskegavene sendes hjem til de ansatte? Er gaven til en bedrift og gaven blir dermed satt frem så flere kan forsyne seg? I så fall anbefaler vi innpakket godteri. Uansett hva deres situasjon er kan vi hjelpe og guide dere til rett valg av gave. Ta kontakt med oss så hjelper en av våre flinke selgere dere! Under har vi tatt frem noen av våre favoritter! Finner dere ikke noe som passer under se det fulle sortimentet her. På påskegaver.no har vi plukket ut et utvalg av vårt sortiment som vi mener egner seg som påskegaver. Er dere på jakt etter noe annet ta kontakt, så hjelper vi dere med å finne rett produkt!

Bestselger!
kr800,00
kr800,00
kr800,00

Tur og fritid

Craft hybrid Hanske

kr439,00

Tur og fritid

Øyo Snapskoppen

kr69,00
kr399,00
kr399,00

Tur og fritid

Øyo Turkoppen

kr125,00

Påskesalget er over for i år. Vi klarer dessverre ikke levere mer før påske. Vi sees igjen neste år! God påske!

X